lauantai 25. huhtikuuta 2009

Kukkien istutusta ja haaste

Tänään oli lämmin ja kaunis lauantaipäivä. Istutin muutamia orvokkeja vanhaan pyykkipaljuun joka on takapihallamme ja asetimme mieheni kanssa samalla pihakalusteet paikoilleen. Iltapäivällä joimme kahvit ulkona kesäkauden alkamisen kunniaksi. Lennu oli haastanut minut kertomaan 7. tunnistusta itsestäni ja lähettämään haasteen edelleen viidelle henkilölle. Tässä tulevat ne minun tunnistukseni: 1. Poden migreeniä, 1 - 5 krt kuukaudessa ja syön estolääkkeitä, mutta aina nekään eivät tehoa 2. Minä en rusketu mutta pisamia ja maksaläiskiä kyllä tulee3. Lempijäätelöni on pistaasijäätelö 4.Olen erittäin eläinrakas 5.Viihdyn kotona ja olen hyvin perhekeskeinen 6. Katselen paljon elokuvia mutta en juurikaan lue kirjoja 7.Pidän laukuista ja kengistä, ja niitä onkin siunaantunut melkoisesti... Ja tämän haasteen edelleen saavat Anne-Mai, Kirsi, Tytti, Marge ja Piitis. Olkaapa hyvät :)) Koska blogiystävieni lukumäärä on vielä melko pieni, voi olla että joku teistä on saanut jo tämän haasteen...

11 kommenttia:

Marge kirjoitti...

Kiitos vain haasteesta ;)
Joo, sain myös tuon haasteen Susannelta ja aion palata tähän asiaan ensi postauksessani. Yritän jotain saada aikaiseksi..;)
Nautihan ilmoista, on meinaa mahtavat, vai mitä!!!!

Marge kirjoitti...

Ps. Voi, kun nuo sun orvokkisi ovat kauniita!!!!:))

piitis kirjoitti...

Heippa Minnamarika!!
Ihanan värisiä orvokkeja!!! Ensim.kuvan orvokki on minun suosikki:)
Kiitos haasteesta;) Olen lomalla Ylläksellä, minä palaan tähän haasteeseen kun palaan kotiin.
Aurinkoista viikonloppua!!!
^_^Piitis Ylläkseltä

Susanne kirjoitti...

Olen ensimmäistä kertaa blogissasi ja heti sainkin tuntomerkkejä sinusta:) Kiva tutustua:)
Aivan ihanan kauniita orvokkeja!

Lennu kirjoitti...

Ikävä juttu tuo migreeni. Pistaasijäätelöä en olekaan maistanut - täytyypä laittaa kokeilu-listalle.

Palju on minunkin ostettava, niitä kateellisena katselen toisten blogeista. Jospa kirppiskierroksella saisin sellaisen tai sitten täytyy mennä oikeaan kauppaan ostamaan. Niissä muuten orvokit ovat niin ihastuttavan näköisiä. Meillä ei ole vielä patio sulanut lumesta, joten ei ole pihakalusteita kannettu ulos. Hyvää vauhtia kyllä lumiraja väistyy.

Mukavaa alkavaa viikkoa toivoopi Lennu!

Anne-Mai kirjoitti...

Kiitos haasteesta ja kiva tuntea sinuakin vähän paremmin, vaikka päänsärky on harmillinen juttu tietty.

Hienoa että nautitte auringosta (ja kahvista) ulkona heti kun mahdollista:) Olisipa minullakin piha, jossa meidänkin Artun kanssa sopisi rauhassa aikaa viettää... Ehkä rakennamme talon päätyyn sopen kesällä, niin emme ole häiriöksi :/

Bleudelavande kirjoitti...

Hi, what lovely flowers I can smell the scent!!! They look so delicate! Tank you for your comment on my blog I'm so happy that you like my little works!! Have a nice week hugs from Italy

Anne-Mai kirjoitti...

Mielenkiintoinen ajatus, että mikä ihmisiä vetää toistensa seuraan. Totta kai samanlaiset harrastukset ensin, mutta silti toisten kanssa on ihan erityinen "taajuus", jota pitkin on helppo ajatella yksiin ja puhua samaa kieltä.
Sekin on ihan totta, että hernekeitolla voi kuitata jonkun ihanan ostoksen ikään kuin "maksetuksi".

minnamarika kirjoitti...

Kiitokset teille ihanille blogiystäville jälleen mukavista ja innostavista kommenteistanne! Näitä lueskelen mielelläni useampaankin otteeseen!!

Jossu kirjoitti...

Kaunista kun on noin monen värisiä orvokkeja samassa istutuksessa. Mihin kohtaan vaan katsoo niin aina on eriväristä :)
Orvokit on jo varma kesän merkki.

Kiva oli lukea myös tuntomerkit.
T. myös pisamainen

Marika kirjoitti...

Näyttää todella kauniilta, kun on noin monen värisiä orvokkeja! Itselläni on vasta sinisiä orvokkeja, odottelemassa että istutan ne :)