perjantai 10. huhtikuuta 2009

Pitkäperjantain aamu pihalla

Siivosin aamulla pihallamme ja asettelin vähän sipulikukkia varaston edustalla olevalle ruukutuspöydälle. Ilma oli lämmin vaikka aurinko ei paistanutkaan. Ulkona tuoksuu jo vahvasti kevät ja lumi on hävinnyt viikon aikana melkoisesti. Nurmi on vielä niin vetinen ettei sinne voi mennä haravoimaan vaikka mieli tekisi. Parasta kevätaamuissa on kuitenkin se että voi herätä lintujen lauluun.

6 kommenttia:

piitis kirjoitti...

Hei Minnamarika!
Kauniita kuvia ja asetelmia. Ihanaa kun aurinko paistaa, ei ole lunta ja lämpömittari näyttää+12
Linnut kyllä laulavat aamuisin ihanasti.
Lankalauantai terkuin Piitis

Jossu kirjoitti...

Voi, haluaisin myös ruukutuspöydän. Kukkakuvasi ovat ihania.
Tänään ihanassa auringonpaisteessa siivosin etupihan kukkapenkit ja nurmikko alkaa olla niin kuiva että kohta pääsee haravoimaan....

Lennu kirjoitti...

Heips Minnamarika!
Kauniit ja personaalliset ulkokuvat olet ottanut.
Meillä lunta vielä ainaskin metri, olen uinut yleensä huhtikuun vika päivä tai eka toukokuuta, mutta ei taida nyt päästä pulahtamaan järveen. Ja haravoitukin on vappuna - ei millään ehdi sulaa nuo valtaiset lumikinokset. Mutta ihailenpa muiden pihoja sitten.
Mukavaa sunnuntaipäivää toivottaa Lennu!

MariaK kirjoitti...

Voi teitä etelän immeisiä täällä! :)
Meillä lunta piisaa ja sipulikukat paleltuvat pihalle... vaan aurinko se jaksaa paistaa! :))

Anne-Mai kirjoitti...

Sievä istutuspöytä, kiva odotella, mitä silmäniloa siinä vielä kevään aikana tänne blogiinkin ilmestyy. Meillä lumi on vetäytynyt pois pihasta, ja nurmikkoa onkin sitten muutaman kerran päivässä käyty kokeilemassa tassulla ja nuuhkuttamassa seassa olevia sammaleita:)

Marge kirjoitti...

Ihania kuvia ja kaunis ruukutuspöytä! Mieheni kans väsäsi vähän aikaa siten nopeasti minulle istutuspöydän, eipä tarvitse sitten nurmikolla kyykyssä istuttaa, niinkuin tähän asti...:)
Meillä oli pääsiäissunnuntaina aivan upea keväinen ilma. nurmikkoa en vielä haravoi, on todella vetinen ja varjoisissa paikoissa on vielä vähän luntakin.
Toivotan sinulle oikein mukavaa arkiviikon aloitusta!