lauantai 18. huhtikuuta 2009

Tuunauksia Itkupillin kollaasiarkeista


Tässä tulee kuvia kirpputorilta löytämistäni, osin rikkinäisistäkin koruista ja pienestä kehyksestä joista toteutin ensimmäiset kuvakorut Itkupillin kollaasiarkeista. Kuvat ovat niin monikäyttöisiä että taivas on vaan rajana. Tämä talviloma on varmasti ollut yksi "tuotteliaimmistani" viikoista aikoihin, mutta eiköhän tahti ala hiipumaan kun maanantaina alkavat taas kiireet työpaikalla :DD
Miehelleni täytyy antaa tässä vaiheessa kiitokset kärsivällisyydestänsä. Vaikka meillä on pieni remontti menossa ja välillä melkoista kaaostakin (askartelutarvikkeitani siellä täällä, ja useassa kerroksessa) en ole saanut siitä moitteen sanaa :)) Nyt alan siivoamaan ja Sunnuntaina teen jotain ihan muuta ja menen raittiiseen ulkoilmaan. Aurinkoista Sunnuntaita teille kaikille ihanille blogiystäville ja kiitokset jälleen kerran edellisten postauksien kauniista kommenteistanne! Terveisin Minnamarika

5 kommenttia:

Marge kirjoitti...

Tuo liilan ja valkoisen ja roosan väriyhdistelmä oli sitten silmiä hivelevä!!
Ja ihanat korut teit!!
Oikein rentouttavaa sunnuntaita sinulle!!

Anne-Mai kirjoitti...

Ihanaa, kun sun valokuvatut työtkin sointuu blogiisi, ja olivat taas kauan katseltavan ihania :)
Jos krakleeraat niin, että on kerros maalia alla, krakleerausaine välissä ja kerros maalia päällä, muista antaa joka kerroksen kuivua hyvin ennen seuraavaa. Ja huom. krakleerausaineen päälle maalikerros on levitettävä "kerrasta", eli älä koske sutilla enää uudelleen kohtaan, jossa on jo maalia, se menee pilalle. Pitää yrittää sopivin samansuuntaisin vedoin sivellä maalia, ei liian paksulti, tai muuten ei se pysty halkeamaan.
Mutta mun blogin kynäpurkissa (ja blogin aloituskuvassa) on käytetty ihan erilaista krakleerausta. Siinä on liimattu servetti lakalla purkin kylkeen, sen jälkeen on laitettu 2-osaista krakleerausainetta, joka kuivuessaan muuttuu läpinäkyväksi ja halkeilee. Servetti näkyy sieltä läpi sitten. Niihin halkeamiin olen laittanut metallijauhetta (ja päälle lakka, ettei jauhe sotke ja karkaa). Jauhetta ja muita aineita ja parempia ohjeitakin löytyy esim. täältä www.ilonadeco.fi.

piitis kirjoitti...

Upeita koruja!!!
Mukavaa alkavaa työviikkoa!
^_^Piitis

MariaK kirjoitti...

Voi kun ihania! Sinä se sitten osaat! :))

(Ja kiitos kurkkauksesta -laitan mieleen..)

Lennu kirjoitti...

Aivan mahtavia koruja! Ja entäs tuo pitsihengari. Se on kyllä kaunis. Minulla on muutama vanha puuhengari joista voisi tehdä kauniimpia kun somistaisi ne pitsillä.
Ihastuttava pitsipusero, joka on korukuvauksessasi. Onkohan missään myytävänä tuon tyyppisiä vaatteita joita voisi itse käyttää, siis ei mitään hirvittävän vanhaa, että kestäisi päällä. Ei ole tullut vastaan yhdessäkään vaateliikkeessä.
Oikein mukavaa alkavaa viikkoa toivottaa Lennu!