torstai 28. toukokuuta 2009

Aurinkoista viikonloppua
Lämmintä ja aurinkoista viikonloppua teille kaikille tässä toivottelen!

Olen lähdössä huomenna Kemiin pienelle minilomalle :) Mieheni on siellä komennustöissä 2 viikkoa ja sain ihanan yllätyksen, lentoliput Kemiin täksi viikonlopuksi :)) Olen viimeksi ollut siellä talvisaikaan joten on mukavaa nähdä Kemiä ja Rovaniemeä myös näin kesän kynnyksellä. .. Toivottavasti ilmat ovat myös suotuisat. Laitan tässä kuvia talomme kulmalla olevasta vanhasta keinutuolista jossa on illan hämärtyessä mukavaa istuskella ja kuunnella lintujen laulua. Kuvassa on myös vanha kasvioppikirja jossa on ihanan nostalgisia kuvia. Tuo piirros pörriäisestä kukan sisällä on mielestäni valloittavan näköinen :))) Ja miten hyvin luontoäiti onkaan ottanut pienet yksityiskohdatkin, viimeistä piirtoa myöten huomioon. Kukkahan on kuin tehty meden juomista varten. Kimalaisen jaloillekin on oma tasanne :D Ja pölytys hoituu sitten siinä sivussa.

I´m flying to North Finland to Kemi for tommorow. My husband is working there 2 weeks and he suprised me by giving me the air tickets for this weekend to spend some time together in Kemi:))

So it´s time to wish you all a pleasant and sunny weekend!!!

In these pictures there is one of my favorite places for relaxing. I just love to sit on that old rockingchair and listen to birds sing in the summer evenings :)) There is also a picture of an old book of biology. Isn´t that bee sweet :))