perjantai 22. toukokuuta 2009

Kaapin kunnostusta ja kirpparilöytöjä


Kaapin sisältä löytyy kirpputorilöytöjä, "köyhänmiehen hopeaa", narukerä, kirjoja sekä uusin löytöni, vanha ranskalainen kynttiläpakkaus (hintaa 1 euro!!!)

Inside the cabinet there are some of my flea market finds...The latest one is that old french box of candels. Isn´t it just marvellous?Tässä kuvassa olen maalannut kaapin uudestaan valkoisella ja kiinnittänyt kaksi raudasta tehtyä numeroa ( 5 ja 4 ) koristeeksi kaapin oveen. Numeroissa on reiät ruuvien kiinnitystä varten mutta en tohtinut tehdä oveen reikiä joten liimasin numerot kuumaliimalla ;) Ja lopuksi tuota patinointiväriä, jota niin mielelläni sutikoin kaikkiin tuunauksiini :DDD

I painted the cabinet with white paint and put numbers 5 and4 (made from iron) to the door. I also patinated it to get antigue look :)))


Löysin kirpputorilta tämän kuvan vanhan lääkekaapin 6 eurolla! Siinä oli 3 eri maalipintaa. Pohjalla vaalea sävy, seuraavana tummanvihreä ja lopuksi valkoinen. Maalia oli pintaan kertynyt niin paljon ettei sisäpuolella oleva pieni laatikko enää mahtunut aukeamaan.. Siispä maalinpoistoon! Kuvassa näkyy osittain kaapin alkuperäistä väriä ja pieni sininen ristikin lääkekaapin merkkinä :)))

I found this small medicine cabinet from flea market only 6 €!!! In these two pictures I have already removed off 3 different coat of paint from it..

5 kommenttia:

AnnHelen kirjoitti...

Hei!

Eksyin tänne, ja hurmaavan blogin löysinkin! Kirjauduin lukijaksesi jotta löydän takaisin :)
Ihania löytöjä olet tehnyt, kertakaikkiaan!!

Hyvää viikonloppua sinulle toivottaapi
-A-

Anne-Mai kirjoitti...

Joskus halvin on ihanin, kuten kynttiläpakkaus, jonka olet löytänyt. Kunpa löytäisikin aitoja vanhoja pakkauksia, nyt niitä taas kovasti arvostaisi.
Mielenkiintoista pohtia, mitä numerot 54 tarkoittavat... Onkohan se kaapin valmistusvuosi, sattumalta löytyneet numerot tai muuten vain tärkeä luku :)

minnamarika kirjoitti...

Ajattelin samaa itsekin..siis mitä ne tarkoittaisivat. Aluksi ajattelin laittaa numerot toisinpäin (45) mutta se olisi tuskallisesti muistuttanut minua liikaa iästäni :DDD Niinpä päädyin kääntämään numerot toisinpäin. Ja on tässä pienoinen yhteys,..nimittäin minä asun kantatie 54 varrella! Minulla oli numeroita ykkösestä kuutoseen, mallasin kaikkia, mutta jotenkin tuo 54 yhdistelmä näytti parhaalta ;)

Jossu kirjoitti...

6 euron kaappi ja noin hienon siitä teit!
Todella hieno. Sinulta ei ideat lopu ja kaikkea kaunista syntyy :)
Mukavaa touhukasta sunnuntaita!

Anonyymi kirjoitti...

Eksyin vahingossa sivullesi ja löysin ihastuttavan "tutun näköisen" kaapin :-) Olipa kiva löytää siitä historiaa! Tekemäsi kaappi on löytänyt aikojen saatossa tiensä tyttäreni ihastuttavaan leikkimökkiin.