sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Oodi Marie Antoinetelle

Meidän kylällä on kirpputori jonka tuotto menee löytökissojen hyväksi. Siis kissojen löytötalo ja kirppis saman katon alla!! Mieluisa paikka vierailla, ja usein siellä tulee piipahdettuakin. Lauantaina silmiini osui kirpparilla musta "matkamuistoviuhka". Tiesin heti mitä kuvia siihen laittaisin. Itkupilliltä tilaamani kollaasiarkin Siniset Marie Antoineten profiilit mustaa taustaa vasten...

5 kommenttia:

Marge kirjoitti...

No, tulipas upeat!! Oikein "kohtalokkaat" ;)
Ihana paikka: kirppis ja kissojen löytökoti.
Jotenkin vain myös niin kauhean surullista, että tarvitaan tuollainen löytökoti. Ihan liikaa kissoja jätetään heitteille, toki joskus vain kissat lähtevät pitkille retkilleen ja eksyvät, mutta näitä surullisia tapauksia on vain aivan liikaa kuullut.
Ihanaa viikkoa sinulle, ystäväin!:)

Anne-Mai kirjoitti...

Viuhkakokoelmasi kasvaa, tästä mustasta tuli erilaisen tyylikäs. Teatterin aitiossa leyhyteltävä :)
Vellumi on kuultopaperia. Tulostin värilaserilla värilliselle (helmiäishohtoinen vaaleanvihreä) onnittelukortin tekstin joskus kuultopaperille.
Eyeletit on reikäniittejä, askartelutarkoitukseen pehmeää metallia. Kuultopaperin voi liimata, mutta ei tahdo pysyä ja 2-puoliteippi näkyy läpi. Pienet eyeletit kulmissa on yks vaihtoehto. Ja niitä on vaikka minkä värisiä.

MariaK kirjoitti...

Minä oon ihan rakastunu näihin viuhkoihisi!
Jos joskus teet "minun väreihin" viuhkan, jonka raskit vielä myydä, niin vinkkaa! :)

Ja kiitos tsemppauksesta -hamekangasta en ole vielä miehelle esitellytkään... ;))

Tarja kirjoitti...

Hei! Kiva kun vastavierailit blogissani :) Ihastelin täällä sinun töitäsi, ovat niin kauniita ja viehättäviä. Pitää jälleen palata ajan kanssa. Iloista viikkoa !

vomFeental kirjoitti...

Dear Minnamarika,
thank you for visiting my blog! :-)
What a nice blog you have! Unfortunately I don´t understand Finnish, but I can see the great photos on your blog, and I like very much the things you show.
I´m looking forward to see you again!
Best regards!
Iris