tiistai 26. toukokuuta 2009

Takapihan kukkijat
Alppiruusuunkin on tullut jo muutamia aukeavia nuppuja. Aluksi ne ovat hennon vaaleanpunaisia mutta auetessaan täyteen kukintoonsa ne muuttuvat aivan valkoisiksi...Kun kesä on vihdoin saapunut, aukeaa pihamaalle uusi avara "olohuone" jossa on mukavaa oleilla tai puuhata pihatöiden parissa. Meidän takapihallamme ei ole vielä paljon kukkijoita. Kotimme sijaitsee mäntykankaalla soraharjun kupeessa ja siksi kukat ja kasvit onkin valittu sen mukaan. Minä pidän kovasti kivikkokasveista, ja niitä olenkin innolla yrittänyt kasvattaa :)Here are some pictures of our garden...Those plants which grow between the stones are one of my favorites :)

5 kommenttia:

Jossu kirjoitti...

Joka päivä olen täällä katsellut olisiko yksikään alppiruusun nuppu edes vähän raottunut mutta ei.... mitään ei ole tapahtunut!

Kivikkokasvit on kauniita. Herkän kaunis on kukkiva sellainen kuvissa. Mikäkö mahtaa olla lajike? Tuollainen olisi ihana kivenkoloon.

minnamarika kirjoitti...

Hei Jossu!!

Lajikkeen nimi on "patjarikko".Kasvi on nopea leviämään mutta tarvitse kasvaakseen juuri kivenkolon. Minulla oli aluksi se kukkapenkissä eikä se voinut hyvin. Sitten siirsin ja jaoin sitä vähän ja nyt se kukkii jo 5 eri paikassa kivikossa :)Kukkien väri vaihtelee valkoisen ja fuksianpunaisen välillä...

piitis kirjoitti...

Hei Minnamarika!

Kaunis patsas alppiruusujen keskellä.
Kivikkokasvit ovat kauniita myös.

Pikarinainen on IHANA!!!

Mukavaa keskiviikkoa!!

^_^Piitis

Marge kirjoitti...

Aika on nykyään "kortilla", joten noita sinun UPEITA postauksiasi katson sitten näin jälkikäteen!!!:)
Mikäs kukka sinulla kasvaa tuolla kivien välissä, se on ihana!!? Todella kauniita kuvia!!

Magic Moonlight kirjoitti...

Just wanted to drop by and thank you for visiting and leaving such sweet comments on my blog! Hope your having a great week!Your tags is on the way!!!