perjantai 1. toukokuuta 2009

Vappupäivän brunssi VestrassaSaimme kutsun brunssille Ninniltä ja Jesseltä vapunpäiväksi. He olivat kattaneet puutarhaansa pitkän pöydän jonka ääressä nautimme muiden vieraiden kanssa nautinnollisen aterian johon Ninni oli loihtinut maukkaita vartaita jotka Jesse meille grillasi! Perheen "Vappu-Virtaset"Unelma- ja Monni- kissa hauskuuttivat meitä kissamaisilla tempuillaan, ja aurinko lämmitti jo kuin kesällä konsanaan. Vietimme yhdessä rentouttavan ja hauskan päivän! Kiitokset Ninni ja Jesse!. Tässä tulee kuva vielä "Virtasista". Kilpikonnakuvioinen on Unelma ja keltainen tiikeriraitainen Monni. He ovat parhaat kaverukset:))

5 kommenttia:

Jossu kirjoitti...

Ihanasti lähekkäin kietoutuneena nämä kaverukset. Niin se on kissoillakin että toisten kanssa tulee paremmin juttuun kuin toisten.

minnamarika kirjoitti...

Se on aivan totta! Meidän Pomppa on sellainen diiva ja suhisija joka ei oikein tahdo tulla muiden kissojen kanssa toimeen...(Sopisi hyvin kiertäväksi pölyimurkauppiaaksi, niin vakuuttavat ovat tehosteäänensä:DDD) Kolmen kissan kanssa jo huomaa miten suuret luonne-erot niillä on vaikka kuitenkin omaavat samat rotuominaisuudet...

Anne-Mai kirjoitti...

Tulin vielä tännekin, vaikka jo omassa b:ssa vastasin sulle :) Ihana vappu sulla, puutarhajuhlat, ystäviä ja mieluista musaa livenä!! Kiva että sää oli kaikkeen juhlimiseen ihanan aurinkoinen.
Olimme melkein tunnin yhden rannan läheisyydessä heinikossa ja metsikössä lenkillä. Kuivat viime syksyn lehdet pöllysi ja rantavettä "pelättiin" ja haukuttiin tassua kastamatta... Kotimatkalla autossa tulikin uni. Ja kotona kastui sit ne tomuuntuneet tassutkin ;O)))

Marge kirjoitti...

VOi noita lutusia kaveruksia!!!:))
Ihanalta kuulostaa teidän päivänne!!!
Toivotaan ilmojen vielä jatkuvan, vaikka sateita jo lupailivat osaan Suomeen, mutta jospa taas pian tulisi nämä lämpöiset ilmat!:)

Marika kirjoitti...

Kylläpäs osaakin olla KAUNIS kissa tuossa ylemmässä kuvassa! Ja ilmeisesti myös alemmassa kuvassa, hieman taka-alalla :)