maanantai 22. kesäkuuta 2009

Äidin kasvimaalla...Vietimme juhannusta lapsuuskotini maisemissa enkä malttanut olla ottamatta muutamia kuvia äitini puutarhasta ja pihalta. Hänen puutarhassaan kasvaa monenmoista kukkaa ja pensasta, enkä tiedä edes kaikkien nimiä, mutta yksi yhtäläisyys kasveilla kuitenkin on. Ne ovat jättikokoa tai kasvavat erityisen rehevänä :) Minä en kykene vähäisillä hortonomin taidoillani moiseen...

These pictures are from my mothers garden. She´s got special talent to grow super size plants and flowers, just look at these...;))

4 kommenttia:

MariaK kirjoitti...

Upeaa!! Tuollaisen pihan haluaisin, kuin satumetsän ja unelman! Monta tuttua kasvia siellä vilahtelee kuvissa. Aivan ihanaa, että vielä on tuollaisia reheviä isoäidinpihoja! Liian moni muistuttaa tiukassa järjestyksessä golfkentän ja Kensingtonin palatsin puutarhan sekoitusta. Kauniita nekin, mutta suomalaiseen maisemaan kuuluvat kyllä nuo upeat, rehevät pihat!
Huoh... Vielä on liian pitkä matka tuollaiseen... :))

piitis kirjoitti...

Ihanan rehevää!!!
aito maalaistalon pihapiiri.

Nautitaan helteestä:)))
^_^Piitis

Jossu kirjoitti...

Ihanat värit, kukat ja kasvit.
Joillain on ihmeellinen taito saada kaikki vaan kukoistamaan. Rehevältä näyttää ja viihtyisältä.
Aurinkoista loppuviikkoa!

Magic Moonlight kirjoitti...

Look at those Plants! How can they Grow that big? I will steal one of your pictures and Make a special Gift for you on my Blog... go later and Check, Have a wonderful Day ,My art Friend, Blanca.