tiistai 16. kesäkuuta 2009

Juhannuksen odotusta

Luonto on nyt kauneimmillaan..

Nature is showing its best...
Vili kissamme katselee tarhasta käsin pihan touhuja lempipaikaltaan

Our cat Vili is looking the opposite way :DRannikkoseudulla syntyneenä kaipaan merta. Täältä meiltä on kuitenkin merenrantaan melko pitkä matka joten ratkaisin asian tällä pienellä lammikolla :)) Merenneitopatsas on kirpputorilöytö viime kesältä Kauhavalta.

This little mermaid statue is my fleamarket find last summer from KauhavaOlen ihastunut kunnon vanhanajan maatiaiskukkiin, värinokkosiin ja pikkubegonioihin, ja minusta ne täydentävät toisiaan näiden vanhojen tavaroiden kanssa..

Here are some pictures from the flowers I planted. The colours of the flowers match guite well with these vintage items, don´t you think?Vaikka kuinka yrittäisi viritellä mielensä kohti kesän kauneinta hetkeä, juhannusta varten, ulkona vallitseva ilma tekee siitä mahdotonta. On koleaa, sataa ja tuulee. Kukka-amppeli keinuu tuulen mukana ja taloamme ympäröivät männyt ovat pudottanet miljoonia pieniä kuivuneita kukintojaan pihakivetyksellemme tehden entistä syksyisemmän tunnelman. Aivan kuin kesä olisi jo ohi vaikkei se ole vielä kunnolla edes alkanutkaan... Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän annan sään vaihteluiden vaikuttaa minuun. Luita ei vielä sentään kolota mutta mielialaa kyllä :/
Ja ettei tämä menisi aivan ruikuttamisen puolelle, laitan muutamia kesäisiä kuvia pihaltamme ja kukkaistutuksistani. Vaikka kylmää onkin niin luonto on kuitenkin vehreä ja kaunis ja sopeutuu sään armoille. Niin täytyy minunkin :)

Soon we are celebrating midsummer eve and the weather is still terrible cold and rainy. The weather report didn´t promise any better eighter, so I feel guite sad about it :/But the plants and flowers keep still growing and the nature looks beautiful. It´s summer after all..So why being sad :)

2 kommenttia:

Marge kirjoitti...

Kauniita kuvia, ihania sommitelmia!!
Kyllä se kesä tulee takaisin, usko pois..;)
Ihanaa juhannusta sinulle, ystäväin!:))

piitis kirjoitti...

Moi Minnamarika!
Oi kuinka upeaa Sinulla on puutarhassasi.

Oikein mukavaa juhannusta!!!
^_^Piitis