keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Viulun soittoa
En ole soittanut viuluani liki 20 vuoteen ja eilen kaivoin sen sitten esille kaappimme kätköistä. Soitto oli haparoivaa ja viulukin aluksi epävireessä...Kolme kissaamme olivat ihmeissään ja kaksi poistuikin paikalta vähin äänin kun aloin soittaa. Vili kissamme silti kuunteli urhoollisesti loppuun, lopetettuani naukaisi kerran ja juoksi ulko-ovelle. Anovan katseen kera Vilin silmistä oli luettavissa viesti: "Voisinko mitenkään päästä nyt heti ulos :DDD". Vein sitten kaikki kissat tarhaan ja jatkoin soitantaa vasta sen jälkeen...Tänään sujui jo hieman paremmin ;) ja kissatkin pysyivät sisällä...

I haven´t played my violin for nearly 20 years, but yesterday I decided to try to. At first it was rather difficult and my playing made our cats run away;))...Only our Vili cat was brave enough to listen for a while, but when I stopped playing Vili run to front door and wanted so desperate to go out :DDD So I felt sorry and let Vili go out..
Today I continued playing my violin and all the cats stayed inside the house, so I thought maybe I play a little bit better than yesterday...

4 kommenttia:

Marge kirjoitti...

;DD Että sain nauraa!!! Ihanasti kerrottu!!
Tiedätkö, minullakin on viulu tuolla kotikonnuillani, tarkoitus on se tuoda joskus mukanani omaan kotiini. Viulun soitto minulla jäi, vaikka harjoitusviulu ostettiinkin silloin aikanaan, iski kai jonkinlainen kramppikuume;)
Mutta se on minulle rakas muisto!! Pappani on soittanut nuorena kuulemma viulua ja isäni haitaria, kumpaakaan en ole valitettavasti nähnyt soittimen kanssa.

Aivan ihana tuo edellisen postauksen vilpola, "oikien sydämstä otti" ;D IIIIHANA!!!! KIITOS näistä kaikista ihanista kuvistasi, mitä iloiten sain katsella, niin kauniita töitäsi kuin muita kuvia!!!!:))
Halauksin, Marge

MariaK kirjoitti...

Voi että nauroin tuolle!! :DDD
Minulla on tenorinokkahuilu, jota talvisin soittelen. Alku on aina syksyllä aikamoista haparointia ja perheelle tuskaa. Vaan aina vähitellen...

Mutta: Kiitos kaikista niistä ihanista, kannustavista kommenteista, joita käyt blogissani kirjoittelemassa! Lämmittävät ja ilahduttavat tämän vauhdikkaan elämänmenon keskellä.

Magic Moonlight kirjoitti...

Hi , Minna, I love classic Music, and is a sweet surprise you Play the violin, I love Vivaldi, can you Play for me?... I will not run to the front door! Promise! did you get my Pk? Have a wonderful day!

matilda kirjoitti...

Hauska postaus!
Voin kyllä uskoa, että kissat olivat ihmeissään, hih.