sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Kynttilälampetti ja pikkutauluja
Askartelin pimenevien iltojen iloksi kynttilälampetin kakkuvuoasta.. ( Kiinnitin yksinkertaisesti vaan kuusenkynttilän pidikkeen kakkukuvun reunaan ja asetin siihen sopivan kynttilän palamaan ). Pikkutaulut tein vanhoihin palkintolautasiin liimaamalla niihin netistä tulostamiani kuvia sekä pitsiä ja nappeja...

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!!!


Here are some pictures what I have been doing lately...Have a nice week !!!!

10 kommenttia:

piitis kirjoitti...

Moikkis Minnamarika, kivat on tuunailut.
Minulla odottaa kakkuvuoka samanlaista tuunausta kuin tuo sinun tekemä:)
Lautaset ovat kauniit nyt.

Mukavaa alkavaa viikkoa!!
^_^Piitis

Mari kirjoitti...

Kaunista! Kädentaitomessuilla oli myös tehty kakkuvuu'ista lampetteja, kaivoinkin heti myös kakkuvuokan esille tuunausta odottelemaan :) Mukavaa viikkoa!

Ida Maria kirjoitti...

Tosi kivat tuunaukset!!!
Oikein mukavaa viikkoa =)

Vekarus kirjoitti...

Tuohan oli hauska idea jälleen kerran! Mahtoiko anopilta jäädä tuollaista kakkuvuokaa... Ja mistähän löytäisi noita kynttilänpidikkeitä?

Vekarus kirjoitti...

Olet ihan liian ihana! Tavataan pian! Nostin jo pokat sisälle, joten ehkä ne on pian pesty ja jos ollaan sitten ensi viikolla vielä terveitä niin voitaisiin treffata...

Ainosofia kirjoitti...

Yksinkertaisesti kaunista <3

Anne-Mai kirjoitti...

Kakkuvuokakuume nousee :) Ihan samanlainen vuoka löytyy kaapista, tein siinä viimeksi lihamureketta. Nuo lautaset olisi myös kivat toteuttaa, ja niissä olis avuksi upouudet ympyräleikkurini, joilla saa tooooosi monen kokoisia ympyröitä paperista.
Ihanan luovaa viikkoa taas sinulle.

Marge kirjoitti...

Oijoi!!!!! Kyllä tuli UPEAT!!!!:))

Todella KAUNISTA!!!

Ps. MinnaMarika, ymmrrän hyvin jos et nyt halua vastata haasteeseen, mutta tunnustus kuuluu ehdottomasti sinulle!!;)) Itsekin vastasin ihan hiljattain (10 asiaa itsestäni) ja aiemminkin olen kertoillut haasteissa itsestäni, joten ymmärrän...;)

Ninnu kirjoitti...

Hienoja!

Aha kirjoitti...

Oi ihana lamppuidea =)