maanantai 28. joulukuuta 2009

Pompan ja minun valtakunta

Tässä on kuvia meidän huoneestamme :)) Meillä molemmilla on omat paikkamme tietokoneen äärellä. Iltaisin Pomppa surffaa kanssani netissä pöytälaatikosta käsin :DD

Here are some pictures of our room, where my cat Pomppa and I sit almost every evening. Pomppa has his own special place in my desk drawer ;))
Kirjoituspöydän sekä kuvan sängyn olen hankkinut Kauppapaikka Eilisestä. Sängyn päällä olevan peitteen on äitini ommellut jokapoika lakanakankaasta ja vanhoista lakanapitseistä. Seinäkello on mieheni Isoäidin perintöä. Osa nalleista ja nukeista on lapsuuteni ajalta mutta pari karhua olen löytänyt myös kirpputorilta...Enkeli marionetti on muisto häämatkaltamme Prahasta tammikuussa -03. Nukentekijä (nimeä en valitettavasti muista) opettaa nukketeatteritaidetta Prahan Yliopistossa :)

17 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Ihanaa, että sinulla on seuraa! Niin on minullakin nimittäin nukkuvat lapset :-)

Upean peiton äitisi on tehnyt!

Titti kirjoitti...

Kuvat Pompasta pöytälaatikossa saivat hymyn huulilleni! ;-)
Meillä Leevi tunkee itsensä usein Kuopuksen syliin,-näppäimistön ja pojan vatsan väliin... -pieni tila, -mutta haluaa olla lähellä... <3

Kesäkukka kirjoitti...

Ihana Pomppa <3

piitis kirjoitti...

Hei Minnamarika,
Pomppa näkyy viihtyvän hyvin pöytälaatikossa.
Mukavaa kun on seuraa. Kaunis peitto ja nalleperhekin istuu vanhalla sängyllä sopuisasti. Ihastuttava marionetti enkeli, hienoa käsityötä.

Sinulle mukavia välipäiviä!!
Ystäväsi ^_^Piitis

Arja kirjoitti...

Suloinen Pomppa :-))Mukavia nettihetkiä teille!

Marge kirjoitti...

Lutunen Pomppa!!:) Meidän Kaapo kans änkee ja tunkee koneen äärelle on sitten läppärin kanssa tai pöytäkoneen äärellä, saa varoa, ettei Kaapo "kirjoita" tervehdyksiä...;D
Ihastuttavat kuvat ja tunnelmalliset kuvat kodistasi!!

ONNEA ja ILOA uudelle vuodelle, ihana blogiystävä!:)

Rita kirjoitti...

Hi Minnamarika,
It's been quite a long time since my last visit to your lovely blog. I know I'm a naughty girl but I've been so busy with family, work, Christmas preparations and some blogging that just didn't seem to have enough time to pay visits to my boggy friends.
So very sorry!
I just want to wish you a healthy, blessed and happy 2010. Promise to visit more often as your posts are so inspiring and have so much to share that it's a real pity not to visit often.
With warm wishes
rita

Mari kirjoitti...

Ihana peitto ja kirjoituspöytä <3 Kiva kun on seuraa, minulla koirat makaa jaloissa :)

LENNU kirjoitti...

Pompalla on oikein aitiopaikka surffailuun.
Söpöjä nuo sinun nallet. Minulla on vanhat kärryt joihin olen etsinyt nallekarhua, mutta ei ole vielä tullut vastaan, täytyy jatkaa etsimistä, se pitää olla just sellainen josta haaveilen, vähän kikkarakarvainen, sielukas ilme, ja sen täytyy olla sen verran iso, ettei huku vaunuihin...tiedä häntä löytyykö.

Sinullekin mukavia välipäiviä!

Enttirinteen elämää kirjoitti...

Kukapa ei noin hurmaavaa seuraa huolisi kuin tuo Pomppa :)

Magic Moonlight kirjoitti...

Minna! What a lovely visit!!! Thank you for coming to my blog and for the beautiful card and the Book mark! I love it! You are a dear lady, I can tell! And those pictures of you home and Pomppa! What a cutie! Don't you just love nature and cats? Bless you and have a wonderful New Years, you and your husband and your Mom! Blanca.

Olivieno kirjoitti...

Upeita vanhoja nalleja! Minullakin on molemmat kissat aina seurana tietokoneella.

MariaK kirjoitti...

Ihana Pomppa, Ihana huone!! <3
Onnellista Uutta Vuotta! <3

Anne-Mai kirjoitti...

Olipa kiva kurkistaa kuninkaallisen Pompan kirjoituspöytää ja huonetta :) Kaunista on myös nallesängyllä, kuten arvata saattaa, kun sinä olet ollut somistajana.
Kaunista, toiveidesi mukaista uutta vuotta sinulle ja perheellesi!

LENNU kirjoitti...

Sinulle ja läheisillesi kaikkea hyvää vuodelle 2010!

Lennu

Marika T. kirjoitti...

Kaunis tuo vuodenurkkaus nalleineen ja peitteineen :)

Jossu kirjoitti...

Täytyy vielä kommentoida tähänkin, kun Pomppa on niin söpöläinen tuossa laatikossa päivystäessään. Ihanan peitonkin on saanut pehmusteeksi.
Viihdytte varmasti molemmat noin hienossa valtakunnassa. Kovasti kaunis on myös sänky nalleineen. Huoneessa on aistittavissa ihanaa vanhaa tunnelmaa. Tykkään kovasti :)