sunnuntai 13. joulukuuta 2009

Terveiset Turun reissulta

Huruttelin tänään hissukseen, pyrysateen saattelemana Turun myyjäisistä ja olin vasta ilta yhdeksältä kotosalla. Ovella minulle lauloivat valkokauluksiset tenorit, Vili Pomppa ja Vikke tervetuloserenadin. Viimeinen säkeistö sisälsi pyynnön: " Katkarapuja pakastimesta - ja äkkiä !!!!

Vekarukselta sain rohkaisua myyjäisjännitykseeni jo viikolla, mutta täytyy tunnustaa että aluksi olin vähän "tirhilläni"siitä miten myyjäisväki ottaisi vastaan näpertelyni.. Mukavasti siinä sitten kävi! Sain kauniita ja niin kannustavia kommentteja, että iltapäivällä ajattelin pitäisikö laittaa lyijypainot jalkoihin etten vallan leijailisi messuhallin katossa :DDD.

Päivä kului nopeasti, ehdin itsekin vähän ihastella muiden käsityöläisten kauniita ja taitavia tuotoksia, kohtasin tuttuja ja toiveeni toteutui :)) Tapasin uusia sekä jo entuudestaan tuttuja bloggaajia. Kiitoksia vaan kovasti teille tästä päivästä :)))

Tässä vielä muutama kuva myyntipöydästäni:


These pictures are from the craft show in Turku today, and I enjoyed every minute of it!!! I got such lovely comment of my art work and was sooooo happy about it :))) Thank you so much!!! You made my Day!
Viikonlopun muista tapahtumista kuvia seuraavassa postauksessani...

12 kommenttia:

Ainosofia kirjoitti...

Olisipa ollut upeata pysähtyä tuollaisen pöydän ääreen <3

Ihana!

Vekarus kirjoitti...

Ihanaa kuulla, että kaikki sujui hyvin! Onnittelut!

Tuo sinun joulu-nauhasikin on niin ihana!

Arja kirjoitti...

Ihana myyntipöytä :-))

Lisay kirjoitti...

Kylla mina ainakin olisin tuollaisen myyntipoydan eteen pysahtynyt!
Onnea jatkossakin myyntiurallesi!!!

Hannastiina kirjoitti...

ihanan näköinen myyntipöytä, tuohon olisin itse ainakin jumittunut hypistelemään ja huokailemaan, kaunis ja viimeistelty kokonaisuus, joka toivottavasti myös myi..:)

Mari kirjoitti...

Voi miten ihana myyntipöytä! Minäkin olisin mielelläni pystähtynyt ostoksille tuollaiseen pöytään <3

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos myyntipöytäsi antimista! Olen edelleenkin lumoutunut "Come fly with me" samoin kuin "Dream" töistäsi. En melkein malttanut nukkua, kun piti käydä kurkkimassa, että miten ne oikein sopivat tänne uuteen Turun kotiin. Erittäin hyvin sopivat ja koskettavat herkkyydellään.
terveisin Anne

Nina kirjoitti...

Hei!
Kyllä olet kehusi ansainnut! Todella kaunis myyntipöytä notkuen taidolla tekemiäsi ihanuuksia.

minnamarika kirjoitti...

Sydämestäni kiitän teitä kaikkia kauniista kommenteistanne!!! Ne lämmittävät niin mieltäni ja samalla antavat intoa jatkamaan :))

LENNU kirjoitti...

Voi kuinka kaunista sinulla on ollut myyntipöydällä! Olisinpa voinutkin olla siellä ostoksilla ja katselemassa, haistelemassa tunnelmaa myyjäisistä.

Anonyymi kirjoitti...

Komia ol' myyntipöytä täältä Bakustakin tarkasteltuna....
t: mörö

minnap kirjoitti...

Moi!Sinulta ostamani lautanen on jo seinässä, laitoin sen heti sunnuntai-iltana.sopii hyvin, kun asumme vanhassa kartanossa...