tiistai 19. tammikuuta 2010

Aarteita kirpputorilta

Joskus sitä on oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Minä löysin kirpputorilta tämän Saksalaisen konfirmaatiotodistuksen vuodelta 1919 yhdessä rukousnauhan ja krusifiksin kanssa. Olen löydöstäni ikionnellinen :)) Ainosofian blogissa olin nähnyt aiemmin kastetodistuksen samalta aikakaudelta, ja ihastelin hänen löytöään. Ja nyt se onni potkaisi minuakin! Täällä mietimme Pompan kanssa kuumeisesti sopivaa paikkaa aarteillemme :)))

These are my latest flea market finds! A German certifigate of confirmation from the year 1919, a rosary and a crucifix. I am so happy about my findings. What a day!

Have a wonderful week!

13 kommenttia:

tarnishedandtattered.blogsot.com kirjoitti...

Your blog is so wonderful, first of all ... your religious treasures are beautiful. I collect Rosary Beads, Crosses & Bibles. Where you live is like a dream, I've never been to your part of the world but I hope to one day. Reading blogs from far away places is the next best thing. One last thing, your Fleur de Ly's pillow with the pearl buttons is awesome. Lisa

Kesäkukka kirjoitti...

Upea löytö! Missäpäin näin hienoja löytöjä tekee??

MaMMeli kirjoitti...

Voi, ihanat löydöt olet kyllä tehnyt :)

Tarja kirjoitti...

Todellakin, hieno löytö. Onnea :)

minnamarika kirjoitti...

Kesäkukka: Löytöni ovat Mäntsälän kirpputorilta,Hirvibasaarista. Siellä on myyjä jolla on vakituinen "huone" jonne hän tuo Keskieuroopasta (pääosin Englannista ja Saksasta) kirppistavaraa. Arvoesineet hän myy huutokaupassa. Olen sieltä löytänyt monenlaisia aarteita pikkurahalla. Mutta kyllä siellä tulee ravattuakin, melkein viikottain;)

Tiina kirjoitti...

Nämä on kyllä varsinaisia aarteita kun löytää, kauniita!

Ainosofia kirjoitti...

Hei Minnamarika :)

Hyvältä näyttää. Aito alkuperäinen vanha sisältää sitä vanhanajan charmia, jota ei uusissa tavaroissa ole.
Kauniit ovat löytösi <3

Pikkupiiku kirjoitti...

Hieno löytö! Juuri tämmöisiä sitä kaipaisi. Onkin usein sattumasta kiini nämä parhaat löydöt. Pitää olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Hauskaa loppuviikkoa sinulle!

Mari kirjoitti...

Voi miten upea löytö, oikea aarre! Mukavaa keskiviikkoa :)

LENNU kirjoitti...

Heipsan Minnamarika!

Löytösi näyttää niin kauniilta, siitä henkiin näin kuvankin välityksellä menneen ajan lumoa. Minä en pääse vielä aikoihin kirppiskiertueelle, minulta leikattiin olkapää viikko sitten ja toipuminen vie pitkän ajan ennen kuin auton rattiin uskaltaa lähteä, mutta kiertelen katselemassa sinun ja muiden löytöjä.

Mukavaa että löysit Melodyn blogistani.

Mukavaa keskiviikkopäivää!

Vekarus kirjoitti...

Voi, miten mahtava löytö! Todella kaunis!

Ruusa kirjoitti...

Kiitokset kirppistiedosta, täytyykin maakuntamatkailla Mäntsälän suuntaan seuraavaksi!:) Näin on kiva saada tietoja eri paikkojen kirppiksistä niin ei tarvitse sokkona ajella ympäri kyliä! :D
Leppoisaa viikkoa!

Mervi kirjoitti...

Upeita! Mieletön löytö, pitääpä poiketa Mäntsälässä joskus;-))m