maanantai 1. helmikuuta 2010

Tyynyliina uudella tavalla ja tunnustus

Tässä kuva henkaripussista jonka tein viikonloppuna. Ompelin valmiin tyynyliinan päälle äidiltä saamani M-kirjaimen, lisäsin reunaan vanhan pitsikauluksen, nappeja, nauhaa, palan vanhaa nenäliinaa, avaimen sekä lukon helan. Tykkään runsaasta ja rehevästä vaikutelmasta, mutta toisinaan saattaa mennä överiksi, kun ei osaa lopettaa ajoissa :DD

Annankin tälle tekeleelleni nimeksi " Tårta på tårta"!











Tämä pieni teksti kankaanpalassa on uusin villitykseni :))



Revin lakanasta kangassuikaleita joihin painoin tekstejä Lidlistä ostetulla konttorileimasimella (hinta 4.90 e) . Teksti kestää jopa 90 asteen pesua..Leimasimen mukana tulevat pihdit sekä levyllinen kirjaimia ja merkkejä joista voi muokata haluamansa tekstin. Hauskaa sekä edullista puuhaa ja käytössä vain mielikuvitus on rajana. Suosittelen!




Lopuksi vielä iloinen yllätys!!!!


Sain tämän mieltä lämmittävän tunnustuksen Johannalta jonka blogista löytyy ihastuttavia kuvia, askarteluja sekä tuunauksia..


Kiitokset Johanna :)))



Edelleen haluan luovuttaa tämän tunnustuksen Hilda H:lle ja hänen ihastuttavalle blogilleen!

Olepa hyvä, Hilda :-))

20 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Ihastuttava tyynyliina-idea! Kaunis siitä tuli.
Tuo "M"-kirjain on todella suloinen.
Täytyypä pyörähtää Lidlissä. Kiitos vinkistä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi, tuhannet kiitokseni MinnaMarika iloisesta yllätyksestäsi :)!!
Tuo sinun henkaripussi-idea on ihanan runsas ja romanttinen! Ja tuo M-kirjain on ihan mieletön, minäkin haluaisin tuommoisen! Ompas hyvät nuo Lidlin painatukset ja kun vielä kestävät 90 asteen pesuakin!

LENNU kirjoitti...

Niin romanttinen ja naisellinen! Täytyisi joskus päästää mielikuvitukseni valloilleen minunkin ja tehdä oikein jotain hörhelöistä, pitsistä romanttista. Tykkään sinun henkaripussista tosi paljon.

terhipäivikki kirjoitti...

Tulipa upea henkaripussi! Mullakin on tuollainen Lidlin leimasin. Tosi kiva tehdä sillä tekstejä ja hyvä tietää, että kestää kunnon pesun. Onko niitä taas myynnissä?

Minna Perälä kirjoitti...

Nina, Hilda ja Lennu: Kiitos : )))

Siirisofia:
Kyllä vain :)
Ostin leimasimen viimeviikolla, ja eilen hain vielä yhden varastoon;). Lidlin tavaraerät kun vaihtuvat nopeaan tahtiin...jos vaikka innostuisi paukuttelemaan oikein urakalla tekstiä lakanan reunaan :DDD

Ruusa kirjoitti...

Ompas ihana rönsyilevän runsas tuo pussukkasi! Ja semmoinen, että sitä tekee mieli hypistellä ja tutkiskella pitkän aikaa.. Minullakin oli tuo Lidl:n leimasinajatus ;) Hyvä homma!

Arttu kirjoitti...

Ei tosiaan mennyt överiksi, koristeet on ihanat ja lopputulos sopivan romanttinen :)

MaMMeli kirjoitti...

Ihana, ihana henkaripussi! Olen tykästynyt vanhoihin tyynyliinoihin ja lakanoihin. Niitä ei vaan löydä kirppiksiltä enää helposti,koska muukin tykkää ;)

Hanna kirjoitti...

Me suomalaiset ollaan oltu pitkään vähän pihejä kaiken koristelun suhteen, joten aina tuntuu että mennään överiksi, kun laitetaan koristeita. Mielestäni ei vielä tårta på tårta, eli ei suinkaan liikaa koristelua. Hyvä kun kerroit tuosta lidl-leimasimesta, mullakin se jossain lojuu käyttämättömänä, eli nyt tuli käyttöä

Anonyymi kirjoitti...

Hei Minnamarika. Kurkkasin tänne blogiisi ja kyllä on kaunista. Tuo tarra-askartelu näyttää hauskalta ja luulen että jopa minä saattaisin onnistua siinä:) Minulla on muuten vanha "perintölakana" pöytäliinana, on kyllä uskomattoman vahvaa tekoa nuo vanhat lakanat!

Anonyymi kirjoitti...

Hei taas. Mikähän meni vikaan...siis tarrassa. Se ei suostu tarttumaan, vaikka irtosi tosi helposti ja kuva jäi teippiin. Osaatkohan valottaa?

JohannaL kirjoitti...

Ihana! ja kiva että pidit rististä ja madonnasta :)

Minna Perälä kirjoitti...

Keijukainen:

Paperin laadusta johtuen teipin pintaan voi jäädä "nukkaa" vaikka paperin saakin rullattua märkänä pois teipistä. Liimapinta jää silloin heikoksi. Sanoma- ja aikakausilehdistä tehdyt tarrat ovat mielestäni parhaiten tarttuvia. Muuta syytä en keksi sille, miksi tarrasi ei liimaudu kunnolla. En tiedä voisiko eri teipeissä olla myös eroja?

Piitis kirjoitti...

Voi mikä IHANUUS tekemäsi henkaripussukka onkaan.
Ahh..niiin romanttinen, tykkään:))

Ps. siinähän on jo yksi työ...tulevaan:))

Mukavaa ja idearikasta viikonloppua!!!
^_^Piitis

Mari kirjoitti...

Ihana idea tuo henkaripussi! Tykkään kovasti <3

Cecilia kirjoitti...

Ihana henkari pussi. Paljon kaikkea kaunista! Mukavaa viikonloppua sinulle!

Sari kirjoitti...

Hei vaan, löysin sivullesi Sekasortoa-Marin blgista ja täälläpä näyttää kivalta! Ihanan taulun Mari esitteli blogissaan, joka oli ymmärtääkseni sinun tekemäsi, se oli tosi kaunis! Olet taitava!

Marge kirjoitti...

IHANA!!!
Eikä mikään tårta på tårta;)
Täytyypi käydä joskus Lidl:stä katsomassa noita leimasimia, kiitos vinkistä:)
Tarrat ovat ihana ja kiva idea!!!
Oikein hyvää viikonloppua sinulle taitava ja kekseliäs ystäväni!:)

Olivieno kirjoitti...

Ihana pussukka! Minulla on myös tuo leimasin, ostin sen jo viikko sitten mutten ole ehtinyt kokeilla. Kiitos ideasta!

kristinco kirjoitti...

J'adore tes créations ! Tout ton univers est génial !