maanantai 26. heinäkuuta 2010

Lomamuistoja ja muuta mukavaa

Upea lomasää suosi meitä koko lomamme ajan  ja vietimme aikaa Taivassalon mökillä sekä merellä. Nämä  kuvat ovat veneretkeltämme jonka teimme Uudenkaupungin edustalla sijaitsevaan Vähä-Varestuksen saareen.

Here are some pictures of our summervacation in west coast. The weather was great for being by the sea. We spent two weeks in our summer cottage in Taivassalo. These pictures are from an island called "Vähä-Varestus"
Tämä suloinen tiiranpoikanen lämmitteli rantakalliolla samalla kun sen lajitoverit opettelivat lentämisen alkeita...


 Mökkirannassamme tapasimme myös uusia tuttavuuksia..."Hei, mitä tällä tapahtuu" kurkkasi Rami rantakäärme laiturin reunalta, kun saavuimme rantaan eräältä veneretkeltämme.


These snakes lived under our landing -stake. First I was little bit afraid of them, (especially in the mornings when I went to swim) but they seemed guite friendly and weren´t disturbed by my presence so I stopped worrying after a few days.  And I even started to call them by names Rami and Kalle :DD. Tapasimme aamuisin laiturin kivikossa myös Kalle kyyn sekä hänen kamujaan, ja aluksi vähän puistatti, mutta parin päivän kuluttua Kalle ja kumppanit eivät lähteneet meitä enää karkuun, vaan loikoilivat raukeina lämpimillä kivillä :) Voin tässä tunnustaa että aluksi aamu-uinnille mennessäni varustuksiini kuuluivat pyyhkeen lisäksi myös kumisaappaat sekä henkari (?) siis jotain kättä pidempää.. kaiken varalle :DD mutta ei Kalle edes sihahtanut minulle kertaakaan, joten luottamus oli molemminpuoleista, eikä henkarillekaan löytynyt onneksi käytttöä ;)

Vaikkakin Rami näytti kyllä kiltimmältä, vai mitä?

Tämän kassin suunnittelin ja tein mökkilomani aikana vanhasta farkkuhameesta.  Onneksi mökiltä löytyy satavuotias Singer, poljettava ompelukone, kun inspiraatio iskee...; ))
This bag I made from an old jeans. Luckily we have a grannys hundred year old sewingmachine, Singer, in summer-cottage, when the inspiration strikes :DD
Virkkasin vielä Maman antamasta matonkuteesta tämän kassin  jonka totesin erittäin käyttökelpoiseksi kesäkassiksi. Vaikka onkin värinsä puolesta hyvin arka likaantumaan, voi sitä huoletta pestä...

Kiitokset Mama ehtymättömästä tarvikevarastostasi :))One evening mom gave me some light red weaving fabric, and I crocheted this bag...
Lomalla ehdimme myös huutokauppaan josta huusin tämän wanhan  pähkinäpuisen sekretäärin työpöydäkseni syksyn tulevia opiskeluita varten...

My latest purchase from an auction. Nearly 200 years old secretaire made from walnut tree
Ihana yllätys lomalta palattuamme odotti kotona... Olin voittanut Idylli-blogista toivomani Maria K:n hienon taulun. Voi minua onnekasta !!!!! Tuhannet kiitokset Maria ihanasta voitostani. Minulla on ilo nauttia jo yhdestä taulustasi keittiössäni, ja nyt saan ripustaa tämän toisen taulusi omaan huoneeseeni. Se sopii tänne niin täydellisesti..Iso halaus sinulle Maria, ja paljon onnea ja menestystä taiteilijanurallesi nyt ja tulevaisuudessa :))


The artist Maria K had a giveaway in her blog Idylli and  I WON, I WON!!!!! Just look at this beautiful artwork of hers. I simply love it!!! Thank you Maria so much!!! More of her lovely artwork you can see HERE

Aurinkoisia päiviä ja lempeitä tuulia kaikille :))


Have a nice week friends!

14 kommenttia:

Ruusa kirjoitti...

Hui miten pysähdyttävä tuo ensimmäinen merikuva! Ihana!!

Yhtä ihania ei minusta ole nuo käärmeet.. Olen lapsesta asti pelännyt käärmeitä,joten .. Meillä on vaan iloinen kyykäärme (oma postaukseni taannoin :) )

Tosi upea on tuo huutamasi sekretääri,kyllä kelpaa opiskella tuon ääressä!
Kaunis taulu, niinkuin Marian taulut aina!

Aurinkoista viikkoa! Reissusi on ollut ilmiselvästi upea! :)

hietzu kirjoitti...

Voi miten onnistuneita meri- ja rantakalliokuvia. Kylläpä puistatti tuo kyykuva! :S En ole itse koskaan kyseiseen luikertelemaan otukseen törmännyt. Rantakäärme oli vielä ihan suloinen (tiiranpoika suloisin). Ihana klaffipiironki! Pidän sen väristä :) Sinullakin on ihmeellinen kyky tehdä käsilläsi kaikkea hienoa, nyt nuo kesäkassit :)

seijastiina kirjoitti...

Upeaa saaristonäkymää kuvissasi, rakastan merta, järveä ja huimia maisemia.
Tiiran lapsi on hellyttävä.
Ja ihanat kesäkassit.
Kyy pelottava, huiiii!
Hauskoja tavaroita huoneessasi :)

Seija kirjoitti...

Hienoja rantakuvia ja käärmeitä. Rohkea olet kun uit samassa vedessä noiden kanssa. Seketäärisi on upea, ihania laatikoita kaikille pikkuaarteille. Ja taulu on kaunis.

Minna kirjoitti...

Oi mitä kasitöitä. Sinä se sitten jaksat näin helteelläkin...huh huh...meikä on ihan uuvuksissa.
Mulla ois yks hauska kuva. Ootko Facebookissa tai laitanko sulle s-postilla.
Ihanata kesää!!!
Minna

Liisa kirjoitti...

Kylläpä on kauniit merikuvat. Kalliorannat!!

Hyi, käärme! minä pelkään niitä.

Huutokauppalöytösi on ihastuttava. ja palkinto taulu on kaunis.

MaMMeli kirjoitti...

Onnea ihanasta voitostasi:)Minulta olisi jäänyt kyllä uintireissu tekemättä, jos tuollaisia kavereita olisi lähistöllä, hui....

TIEN kirjoitti...

Kyllä sinulla ideoita riittää (jo sen vähän mitä olen blogiasi ehtinyt lukea)!
Kaunis meri.:) No hui mitä käärmeitä, vaikka jollakin lailla pidän kyllä käärmeistä (kunhan katselen niistä vain kuvia). Niitä on niin monen sorttisia ja upeita värityksiä. Ihana kassi! Aivan ihanA! Kyllä kelpaa! Aa, kassi matonkuteesta. Hymm.. näyttääpä hyvältä. Pitäisiköhän tuota kokeilla. Nyt ei vaan satu olemaan kunnon kudetta. Ehkä syksymmällä. Ihana työpöytä ja kaunis peili tuolla, vasemmalla. Mitäs alat syksyllä opiskelmaan?

Paula

minnamarika kirjoitti...

Hei Paula!

Kiitokset kommentistasi <3 <3 Aloitan 2 vuotta kestävät käsityötaiteiden opinnot syyskuussa :))

Kleine-creative-Welt kirjoitti...

Hi Minna Marika,
what a wonderful sea view - so relaxing -
the snakes I had been afraid - I do not know if I would have been able to make friends with them.
What a wonderful bag of denim - you have made them quite wonderful - even the bag for your mother made beautiful -
your desk is something very special - and your decoration is soooo beautiful - I congratulate you for winning -
very best wishes - Ruth

Bleudelavande kirjoitti...

Hi Minna Marika, such wonderful photos!!! I'm sure you had great holidays!!! I'm so glad for you!
Tank you for passing and leaving your lovely comment!
Have a nice summer and see you soon

sarppa kirjoitti...

Hauska tuo kurkistava käärme!! :D

Ihanat maisemat! <3

Ja upea taulu!Olet onnekas,kun voitit!:)

Mukavaa loppuviikkoa!

Vekarus kirjoitti...

Hui olipas käärme poikineen!

Mahtavat kassit olet tehnyt, kerrassaan upeat!

Onnittelut voitosta, oli kyllä kuin sinulle tehty!

Mervi kirjoitti...

Kiva tämä sinun blgisi, pidän tuunausideoista erikoisesti. Hieno oli myös farkkukassisi, miten olet tehnyt linnun - ablikoimalla vai?