sunnuntai 7. elokuuta 2011

Viikonlopun emalikorukurssilta
Osallistuin viime perjantaina ja lauantaina käsityötaiteiden valinnaiselle emalikorukurssille Lahden kansanopistossa. Aika suorastaan lensi ja olisin voinut jatkaa korujen tekemistä vielä kolmantenakin päivänä! Opetus oli intensiivistä ja mukaansatempaavaa. Koska kursseille voi osallistua myös koulun ulkopuolelta, suosittelen niitä lämpimästi kaikille jotka ovat kiinnostuneita kädentaidoista :-)) Lahden Kansanopiston kotisivulle pääset TÄSTÄ. Valitse etusivun vasemmasta palkista "kurssit". Kädentaidot-osion alta löytyy erilaisia kursseja.Kuvia tekemistäni emalikoruista

 Tämän emaliperhosen ensimmäinen kerros on poltettu sinisellä jauheella, toinen kerros valkoisella, ja lopuksi viimeisessä poltossa on siipiin asetettu kaksi "millefiori" lasiviipaletta lasiputkesta jonka keskus muodostaa kukka kuvion. Näitä millefiori viipaleita opettajamme haki meille Lahtelaisesta taidelasiliikkeestä Tämä sydän on poltettu kauttaaltaan punaiseksi. Punaisella värijauheella on tapana kuitenkin"paeta" emaloinnin pinnalta poltossa, jolloin lopputulos on aina arvoitus...

 Valkoiseksi emaloitu merihevonen ovaalin muotoisella, sinisellä pohjalla. Tämä  kaksiosainen koru on suosikkini :-)
 Koivunlehtiriipus - saunakoru :-))

Perhonen ja sudenkorentoPyöreä kukka-aiheinen  rintakoru


Auringontäyttämää sunnuntaita kaikille!!

13 kommenttia:

Anis kirjoitti...

Aivan ihant!

MaMMeli kirjoitti...

Kauniita ja yksilöllisiä koruja, varmasti hienoa niiden luominen:)Olen pyrkinyt Näpsä-käsityökouluun ja odotan niin innolla, että mahtuisin mukaan ja saisin oppia uutta!!!

Irmastiina kirjoitti...

Ihanat!!!

Oletko itse tenyt nuo kaikki?

Ruusa kirjoitti...

Wau, toihan on kiva juttu!
Hienoja riipuksia!

Anonyymi kirjoitti...

Hurmaavia kaikki, mutta ennenkaikkea tuo sydän ja merihevonen! Wau ♥

HoO kirjoitti...

Ihana kurssi! Meriheppa, sudenkorento ja alin kukkarintaneula ovat lemppareitani, vaikka kaikki ne ovat kyllä tosi upeita :)

hietzu kirjoitti...

Tulee olo kuin pikkulapselle karkkikaupassa: "Haluan tuon,ja tuon, ja tuon ja tuon..." ;P Ihania koruja. Ensimmäinen perhoskoru, sydämet ja koivunlehti ovat valloittavia!

Anis kirjoitti...

Moi.
Piti vielä tulla kommentoimaan kun kysyit blogissani meidän talosta. Meillä näyttää ainakin väritys samalta kuin teillä. TR+alomme on rakennettu 92. En tiedä rakennuttajaa mutta ilmeisesti se ei ole jukka-talot:)

kiirepakolainen kirjoitti...

Ideakkaita, kauniita! Olet sinä monitaituri!

Marielisa kirjoitti...

Miten hurmaavia pieniä taideteoksia! ♥

PIUZA kirjoitti...

Kauniita! Onko nämä siis ihan sinun ensimmäisiä emaliteoksia? Todella hienoja! Kädet rupeaa taas syyhyämään, että pääsisipä tuollaisia tekemään!:) Siis emaloinnissa poltetaan emalointijauhe, siten emalointi syntyy. Ymmärsinkö oikein?

Kivaa viikkoa!
t.Paula

minnap kirjoitti...

Kauniita! Onkohan emalikorut tulossa takaisin, mutta oikein hienoja ovat!

Nelli kirjoitti...

Oikein mukava ja inspiroiva blogi :) Mukavaa syksyä teille.