maanantai 3. kesäkuuta 2013

Kesä on täällä

Paljon Onnea kaikille uusille ylioppilaille sekä ammattiinsa valmistuneille!


Tämä kaunis saviastia on ystäväni Marin suunnittelema ja tekemä. Marin kauniita kädentaitoja ja upeita kuvia voit jatkossa seurata Marimöröinen- blogissa jonne pääset TÄSTÄ!


 Tänä kesänä rakensin talomme kulmaukseen pienen kesävilpolan jossa voi iltaisin seurata auringonlaskua.
 Kaikki kuvassa olevat esineet ja huonekalut olen hankkinut kirpputorilta Kuvan peuratyynyyn ihastuin taannoisella Riikan matkalla ja toin sen sieltä tuliaisina!Kesän ensimmäiset kotimaiset mansikat ostin tänään ja jaoin ne hauskoihin naamakuppeihin jotka löytyivät Riikalaiselta kirpputorilta Kuvaamisen jälkeen söinkin molemmat kupit tyhjiksi sillä mieheni on työmatkalla ja palaa vasta viikon lopulla...


Sitten hankitaan uudet mansikat :-))

 Lämmintä ja aurinkoista kesän alkua!!

terkuin Minnamarika

5 kommenttia:

Sarppu kirjoitti...

Voi miten ihanat kuvat, kyllä tuolla on kiva istuskella ja herkutella. Toivotaan että lämpimät ja aurinkoiset kelit jatkuvat :)

AnniK kirjoitti...

Kaunista! Ihanat nuo tyynyt sohvalla ja peuratyynykin on hauska! Viikonloppuna minäkin osin ensimmäiset kotimaiset mansikat ja kylläpä olivatkin hyviä! Mukavaa viikonjatkoa!

Irmastiina kirjoitti...

Ihana nurkkaus ja siis kirpparilta kaikki...tuo sohvakin?...ihana...:)

Dorthe kirjoitti...

So many wonderful finds Minna, and what a cosy and lovely cabin you have made for a wonderful evening cup or glass with the sweet strawberries..I did not taste them yet!!! Still cold here, even the sun shines some dayes !!
The pillow is amazing!
Hugs and a happy summer-
Dorthe

Marimöröinen kirjoitti...

Kiitos huomiosta raitamami. :) Hyvin sopii mansikat hymynaamakippoihin! Ja maistuikin varmasti hymyillä kyllästettynä hyviltä!