keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Lomalla

Vietimme ikimuistoisen lomaviikon ystävien kera Englannissa. Matkalta jäi paljon ihania muistoja ja inspiraatiota ammennettavaksi opiskeluun ja pitkälle kevääseen. 

Tässäpä kuvakollaasien muodossa ne paikat joissa vierailimme.

Aivan ensimmäisenä,
kerrassaan ihastuttava 

LontooOyster cardilla pääsi kätevästi ja nopeasti maanalaisella paikasta toiseen. Tutuksi tulivat mm.Camden, Piccadilly circus, Chinatown sekä Hyde Park. 
Greenwichin 0 meridiaanilta pääsi nopeasti katamaraanilla Thamesia pitkin, Lontoon sillan alitse suoraan Big Benin juurelle. Liikkuminen Lontoossa onkin todella tehokasta ja vaivatonta.

Seuraavaksi vuokrasimme auton ja ajoimme Itä Sussexin kautta paikkaan nimeltä:

Birling gap & Seven sisters


Ennen lähtöä suurin toiveeni olikin päästä tänne kalkkikivikallioiden äärelle, meren rantaan. Meri tosin oli hyvin kaukana laskuveden vuoksi, mutta se ei meitä haitannut, Ja voi mikä elämys siellä odottikaan! Oli luksusta kävellä loputonta rantaviivaa pitkin kaikessa rauhassa, nauttia auringonpaisteesta, lintujen huudoista, tuulesta ja kimaltelevasta merestä. Siis juhlaa kaikille aisteille :-)

Tämän jälkeen matkamme jatkui New Havenin kautta Englannin "rivieralle" jonka nimi on


Brighton


Täältä löytyy meren päälle rakennettu huvipuisto Brighton Pier, Kuninkaallinen paviljonki ja lukuisia kiinnostavia pikkuputiikkeja sekä värikkäitä vintageliikkeitä. Oikea paratiisi  vintage löytöjen tekemiseen... mutta niistä sitten tuonnempana lisää ;-))

Näihin kuviin ja tunnelmiin

terkuin Minnamarika

4 kommenttia:

AnniK kirjoitti...

Matkakuume nousi hetkessä potenssiin sata :) Onneksi Lontoon reissu odottaa jo muutaman viikon päästä. Ihanat kuvat ja varmasti ollut ikimuistoinen reissu!

Marimöröinen kirjoitti...

Kauniita kuvia Raitamama! Ihanaa, että reissu oli onnistunut. :)

Dorthe kirjoitti...

You had a most wonderful vacation in England, I can tell, -such wonderful cities and places were visited, and I`m sure you bring home beautiful memories, dear Minna.
Thank you for all the great photoes ,I wish I could go to UK again !!
Hugs,Dorthe

Hurmioitunut kirjoitti...

Matkakuvia on aina inspiroivaa katsella, olivat ne sitten omia tai muiden. Haaveita pitää olla ja matkakuvissa niitä on mielestäni parhaimmillaan. Siellä on ollut kevät jo pitkällä ainakin kuvien perusteella.
Minä en olekaan vielä päässyt Englannissa käymään, mutta paljon hyvää olen maasta kuullut, joten joskus sinne on päästävä. Ainakin museoita kiertämään. ;)