tiistai 31. maaliskuuta 2009

Mummoni vanha piironkiSain tämän mummoni vanhan piirongin 80-luvun lopulla äidiltäni. Äitini oli joskus 70-luvulla maalannut piirongin valkoiseksi. Vuosikaudet minulla oli vakaa aikomus saattaa piironki alkuperäiseen kuntoonsa, tummanpuhuvan arvokkaaksi... Se kuitenkin jäi, ja nyt vuosia myöhemmin, kulmistaan kuluneena piironki onkin juuri hyvä näin :)

3 kommenttia:

Anne-Mai kirjoitti...

Herkkää vaalean sinistä ja valkoista, ihanaa kurkistaa piironkisi kauniiseen ympäristöön :) Itse ihmettelen toisinaan, miksi olen hankkinut tummia kalusteita, ja kuitenkin pidän hirveästi pastellisävyistä ja valkoisista huonekaluista.

minnamarika kirjoitti...

Kiitos kommentistasi Anne-Mai!Minä kamppailen myös tumman ja vaalean välillä...Ja joskus tekisi mieleni "valkaista" koko huusholli :DD (Mr. Bean toteutti sen muuten valkoisella maalilla ja dynamiittipötköllä yhdessä tv-jaksossa) Täytyy kai tyytyä perinteisiin keinoihin sittenkin..maltillisesti ;))

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

Mulla oli ihan samanlainen piironki, alunperin se oli valkoinen, sitten maalasin sen limenvihreaksi, lopulta vaaleanpunaiseksi. Kun muutin Kaliforniaan sen peri hyva ystavani. Mulla vaan puuttui siita toi peili.

Niin on samanlainen, etta pakko laittaa linkki:

http://www.flickr.com/photos/itkupilli/315902663/in/set-72157603180618647/Ma kanssa aina valilla haikailen valkoista huushollia, saatanpa joskus taas sen toteuttaakin, nyt on pitkaan ollut tosi varillinen kausi.