lauantai 1. elokuuta 2009

Kirpputorilöytöjä
Terveiset Somerniemen kesätorilta!

Tässä kaksi Somerniemen kirpputorilta tekemääni löytöä joista olen todella iloinen:)) Vanha taulu jossa grafiikka äidistä ja lapsesta sekä sata vuotta vanhoja ranskalaisia opetustauluja joista sain tietoa sen verran että Ranskasta ne on lahjoitettu Turun ammattioppilaitokseen 1920 luvulla. Kuvat ovat mallipiiroksia kipsireliefeistä...Ihana löytö! Taulu maksoi 5 € ja kuvat 10 €/kpl joten hinnatkin olivat edulliset. Somerniemen kesätori on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Sinne kannattaa poiketa jo heti aamusta niin tekee parhaat löydöt. Myyjät tulevat klo 7.oo ja me olimme paikalla vähän ennen kahdeksaa..Säätiedotus kannattaa myös lukea ennen kun päättää lähteä jos matkaa kertyy somerniemelle enemmän, sillä sateella myyjiä luonnollisesti on paljon vähemmän. Viime lauantaina paikalla oli n. 300 myyjää ja aurinko paistoi taivan täydeltä...

Blogini hiljenee nyt viikoksi sillä lähdemme mieheni kanssa hänen sukumökilleen Pohjanmaalle viettämään viimeistä yhteistä kesälomaviikkoamme. Sadas postaukseni lähestyy myös ja sen kunniaksi seuraavassa postauksessani onkin arvonta!!! . Mutta siitä sitten lisää kun palaamme lomalta. Nyt toivotan teille kaikille ihanille blogiystävilleni ja lukijoille lämmintä elokuun alkua!!!


Greetings from the fleamarket of Somerniemi. These are my findings from there: An old picture from mother and child and a 100 years old French picture from plaster model. The marketplace is probably the biggest in Finland. There were last Saturday about 300 sellers in the market so it took 3 hours from me to find out what they had to offer...It was such fun place to visit!!!


For the next week we shall be staying my husbands family cottage in Pohjanmaa and there will be no internet...Only peacefull countryside with cows and horses( and neighbours cock that crows every morning to wake us up :D) So you´ll be hearing me after we come back home...

My very first giveaway will be in the next post ( I shall celebrate my 100 th posting ) and all you international blog friends are very welcome to take part too!!!

I wish you all a very nice and pleasant week!!! Hugs, Minnamarika

5 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Hienoja löytöjä jälleen! Aurinkoista lomaviikkoa!

Titti kirjoitti...

Ihanat ovat löytösi!!
Somerniemen kesätori on todellakin käymisen arvoinen paikka! Vielä tältä kesältä on käymättä (mihin ne lauantait oikein ovatkaan hurahtaneet...) No, toripäiviä on vielä jokunen jäljellä. Minulla on jääkaapin ovessa lappu jossa ne on, laitoin sen siihen jo alkukesästä, -päivät siinä alkavat kyllä käydä vähiin... 5.9 on viimeinen toripäivä.
Aurinkoista lomaa!

matilda kirjoitti...

Ihanaa lomaviikkoa!
Kauniita ovat kirpputorilöytösi, varsinkin nuo ranskalaiset opetustaulut, aarteita!

piitis kirjoitti...

Ihania löytöjä!

Mukavaa ja aurinkoista lomaviikkoa!!!

^_^Piitis

Kati kirjoitti...

Aurinkoista lomaviikkoa :)
Palataan loman jälkeen vanhoihin esineisiin..
Ja oli muuten aivan ihania nuo tekemäsi kollaasit!