sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Hömppäromantiikkaa

Aloitin sunnuntain katsomalla dvd:ltä My Fair Lady musikaalin ja siitä innostuneena aloin suunnittelemaan ranneketta vanhoista pitseistä. Minulla oli pala äidiltä saamaani 100 vuotta vanhaa, kellastunutta pitsiä. Samettinauhasta kieritin ruusun ja lisäsin vähän vihreää nauhaa somisteeksi. Nyt vaan odottelemaan kutsua Eliza Doolittlen tapaan Ascotin ajoihin :DDDD

Mukavaa viikonalkua ystävät!!

I started this Sunday by watching the DVD "My Fair Lady". Audrey Hepburn is one of my favorite actresses. The movie inspired me to make this bracelet from an old lace which I got from my mom.
All I need now is an invitation to the horseracing from Ascot :DDDD ( Like Eliza Doolittle in "My Fair Lady")

Have a nice week friends!!

9 kommenttia:

MaMMeli kirjoitti...

Taidan olla ensimmäistä kertaa vierailulla blogissasi ja heti ilmottauduin lukijaksesi. Ihanan romanttinen tämä sinun blogisi :)

Arja kirjoitti...

Kaunis ranneke! Mukavaa alkavaa viikkoa!

Kesäkukka kirjoitti...

Ihana on, pikkujouluihin sitten vaan tai linnan juhliin ;)
Hyvää alkavaa viikkoa myös sinne!

Mari kirjoitti...

Siis tosi kaunis <3 Olet sinä taitava! Nyt sitten juhliin :)

Anonyymi kirjoitti...

Lokakuussa olet askaroinut kirjasta, kynttilänpidikkeestä, sulasta ym. hienon "sisustuselementin" =)! Mistä olet löytänyt tuollaisen suuremman kynttilänpidikkeen? Itse olen löytänyt vain kuusenkynttilöille sopivia.

minnamarika kirjoitti...

Hei!

Kynttilänpidike on juuri sellainen kuusenkynttilälle tarkoitettu. Kuva varmasti vääristää "sisustuselementtini" kokoa, koska kirja on pienempi kuin yleensä.Ja kynttiläkin on ihan tavallinen Havin kuusenkynttilä joka on tarkoitettu juuri noihin pidikkeisiin. Ei muuta kuin askartelemaan vaan ja kokilemaan :)))

piitis kirjoitti...

Hyvät hyssykät mikä romanttinen ihanuus!!!!
Kaunis uusi blogipohja, tykkään:))

T.^_^Piitis

Jossu kirjoitti...

Oi, oi , onpa kaunis ja näyttääpä pitsi ikäisekseen hyväkuntoiselta.
Romanttista hömppää :D sitä tähän elämään aina välillä tarvitaankin!

文章 kirjoitti...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,85cc免費影片,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,自拍