sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Viikonlopun juttuja

Olimme mieheni kanssa lauantaina Finlandia-talolla kuuntelemassa Gregorian Chants yhtyeen konserttia. Oikea spektaakkeli lasertehosteineen kaikkineen. Todellinen elämys sekä silmille että korville joka ei hetkessä unohdu...


Sunnuntain vietimme pihatöitä tehden. Leikkelin pensaita ja haravoin lehtiä samalla kun mies laittoi lintulaudan kuntoon ja puhdisti talomme rännit männyn neulasista. Lopuksi laitoin kynttilät palamaan lyhtyihin ja räpsin muutamia kuvia ulkoa..
Pupujussikat saivat kaulaliinat talven viimoihin ;)))Nämä valkoiset savikissat on valmistanut Raumalainen savitaiteilija (valitettavasti en muista nimeä) ja verannalla nämä veljekset ovat vartioineet kotiamme jo kolmatta vuotta :)))9 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Voi miten suloinen kuva tuo missä pupujussikat ovat <3 Tosi kaunis asetelma!

piitis kirjoitti...

Kauniita asetelmia, hauska tuo selällään oleva katti:))

Mukavaa alkavaa viikkoa!!!
^_^Piitis

Anne-Mai kirjoitti...

Hih, tuo selälleen heittäytynyt kisu on ihana. Samoin oli aika koomisen suloinen se nahasta tehty mäyräkoira, jonka löysin eilen yhdestä sisustusliikkeestä... Ensin en uskonut silmiäni, sitten veti suuta hymyyn, ja lopulta ostin sen, koska siinä oli karrikoidusta muodosta huolimatta niiiiiin paljon Arttua.
Talven siivittämiä ideoita toivottelen sinulle edelleen.

Marge kirjoitti...

Nuo kissat..;D IHANAT, varsnkin tuo selälleen heittäytynyt!!
Kaulaliinat sopivat pupuille tosi hienosti, piristävän näköistä!!!:)
Maassa on vähän lunta ja sen alle jäi loput viime hetkellä tippuneet lehdet, se vähän harmitti, mutta jos ei enää sula, niin keväällä haravoidaan nekin pois...:)

Arja kirjoitti...

Voi vitsi miten ihania kisuja :-))

tarnishedandtattered.blogsot.com kirjoitti...

Minna,
Your porch looks wonderful, love the cute rabbits and the lantern. How amazing to hear Gregorian chants in Finland. Lucky girl. Lisa

Leena kirjoitti...

Kiitos ihanasta paketista,
oli tosi kiva vaihto :)

Magic Moonlight kirjoitti...

Minna, Thank you soo much for my gift, It really make my day, sorry I did't email you before, I was working and don't have access to the internet, I have one day off and back to work tomorrow, Thank-you for the beautiful piece you made for me, I will frame it and hang on my studio, and the pearls are just beautiful, I will wear it tomorrow, I have your magazine here as soon as I have time I will go to the postal office and mail it to you, Thank, Minna . Have a wonderful day! Blanca.

Huset på landet kirjoitti...

Niin mukava tunnelma! Ihanat kissat ;).
Kiva, että olit mukana arvonnassani, vaikka et voittanut tällä kertaa ;).