torstai 18. kesäkuuta 2009

Ihanaa Mittumaarin aikaa

Näiden ruusujen myötä toivotan teille kaikille ihanaa ja rentouttavaa Juhannusta!

With these roses I wish you very nice and relaxing weekend! Have fun!

Ulkona tuoksuvat ruusut ja sireenit, luonto on vehreimmillään ja tätä olemme odottaneet koko pitkän talven, ja nyt se on täällä...Juhannus :)

Minä virittäydyin Hyvinkääläisen sisustusliike Villa Sandran kautta tunnelmaan ja löysin aivan ihanan helminauhan joka on kuvassa mallinuken kaulassa. Helmet ovat oikeita ja aitoja ja vielä niin muhkean kokoisia. Jokainen helmi on oma yksilönsä ja hohtaa kauniisti. Hintakin (28 e) oli mielestäni todella edullinen kun ottaa huomioon että helmet ovat oikeasti aitoja eikä mitään tekojuttuja. Hopeanvärisen sydämen juju on siinä että se on varustettu lukolla ja sen voi tarvittaessa irrottaa helminauhasta. Nyt kelpaa tanssahdella suvivalssia kun kesähelmetkin on hankittu mekon kaveriksi ;)))

I bought this georgeous necklace with real pearls from my favourite boutigue Villa Sandra in Hyvinkää. I shall celebrate Midsummer eve wearing these ;)))

5 kommenttia:

Magic Moonlight kirjoitti...

Old lace , Gorgeous Necklace , Beautiful flowers, we can't ask for more ! Have a wonderful Weekend, My Friend!

Magic Moonlight kirjoitti...

You're Welcome! Glad you like My small gifts!I fell so Happy Because I have a Friend far far away, In a beautiful Place Call Finland...Thank-you, Blanca.

Vekarus kirjoitti...

Varo vaan, ettet hurahda helmiin ja sydämiin, kuten minulle on käynyt. Niitä on kertynyt jo luvattoman paljon ja aina löytyy uusia. Aurinkoista juhannusta!

Jossu kirjoitti...

Ihanaa Juhannusta Minnamarikalle.
Ihanat helmet sydämellä, kyllä nyt kelpaa vaikka tanssiksi pistää juhannuksen kunniaksi.

Villasandrassa on kaikkea kaunista, koruja en ole siellä vielä katsellut, kaikkea muuta ihanaa on runsaasti tarjolla :)

Magic Moonlight kirjoitti...

I feel so happy, not fell, Sorry about that, Please tell me if you want some special art from my store or you want me to send a surprise Gift to you? Have a wonderful weekend, Blanca.