keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Manipuloi hauskoja kuvia!!Hei taas! Löysin hauskan osoitteen jossa voi tehdä omista kuvista kuvamanipulaatioita helposti (koskapa minäkin osasin;)) Osoite on www.Photofunia.com tai kirjoita googleen hakusanaksi photofunia. Ohjeet ovat englanniksi mutta selkeät. Ja sitten vaan kokeilemaan... tässä talleenteessa vanhan kirjan sivulta löytyykin kuva minusta ja äidistäni:))...Näitä on hauskaa kokeilla!! Mukavaa alkavaa loppuviikkoa kaikille!

8 kommenttia:

Jossu kirjoitti...

Vau, hieno idea ja kuva.
Tuota on kokeiltava huomenna.

Kuvankäsittely on aika ihmeellistä ja kiehtovaa puuhaa. Ihan naurattaa miten sitä ennen filmattiin ja sitten jännityksellä odotettiin mitä niistä otoksista tulee ja harmittihan se välillä jos kuvat oli "epäonnistuneita".

Lennu kirjoitti...

Kyllä kuvien tekeminen on helppoa nykyään. On kännykamerat, piuhat ja kuvankäsittelyohjelmat ja paperit saa kaupasta sekä tulostimet. Kuvia tuleekin napsittua nykyään ihan melkein mistä vaan keksii.
Jännä idea tuo fiksaus.
Hienot kureliivit olet löytänyt ja niin ihastuttava pieni tyttöpatsas.
Liivien kangas on kyllä hienoa, nauhoitus takana on in. Voisi olla vaikkapa "toppina" nuo liivit.
Kiitos muuten vinkistä KappAhlin Vitage- mallistosta, kävin katselemassa ja ihania ovat.

Marge kirjoitti...

Totta, nykyään pystyy tekemään kuville mitä vain...on tää ihmeellistä. Ihana tuo kureliivi, väri on hyvä. Ja aion kans mennä tutustumaan Kapp Ahlin Vintage-mallistoon, täältä blogeista saa jopa vaatevinkkejä, ihanaa..;)

Anne-Mai kirjoitti...

Pitäis tosiaan ehtiä ottaa paljon kuvia koirastakin ja keksiä myös miten ne laittais kivasti katseltaviksi, etteivät unohdu tietokoneelle vuosiksi. Aloittelin skräppäystä vuosi sitten, mutta sekin on jäänyt hiukan sivuun, kun ei muka ehdi keskittyä yms.
TUtustun löytämääsi kuvankäsittelyohjelmaan joskus, vaikuttaa kivalta. Photoshop on myös tuttu, mutta vapaa-ajalla ei kauheasti viitsi "työkaluja" käyttää harrastuksiin ;)
Kirjasi sivu on taas ihan mainio, mielikuvitus rajaton :)

MariaK kirjoitti...

Hauska idea!
Äiti ja tytär ovat kovasti samannäköiset! :))
Iloista viikonloppua! :)))

Lennu kirjoitti...

Minulla on sinulle haaste!

MariaK kirjoitti...

Minullaki on sinulle haaste! Onkohan sama kuin Lennulla! ;)))))

Anonyymi kirjoitti...

Mutta tunnistin teidät kuitenkin...
Terkkuja Mietoisista!