maanantai 27. huhtikuuta 2009

Sunnuntain tuunausta takapihalla

Kannen sisäpuolelle painoin vielä leimasimella tekstin "La Mer". Koska olen syntynyt ja viettänyt lapsuuteni ja nuoruuteni länsirannikolla, meren läheisyydessä, on meri ollut aina lähellä sydäntäni...


Laatikon sisälle asettelin lomamatkoiltamme löytämiäni "aarteita", simpukoita ja kiviä...
Seuraavana oli vuorossa kotitilan navetanvintiltä pelastettu puulaatikko jonka maalasin valkoiseksi huolimattomin pensselinvedoin ettei sen kulunut vanha patina peittynyt kokonaan maalin alle...Äidilleni kuuluu tästä kiitos joka säästää ja "arkistoi" eikä heitä vanhoja tavaroita menemään :))

Tässä seuraavassa kuvassa näkyy jo vähän aukeavia tasetteja jotka muuten tuoksuvat mielestäni todella hyvälle...
Päivä oli taas aurinkoinen ja lämmin. Öljysin kesäkalusteet, tein vähän puutarhatöitä ja iltapäivällä kannoin maalit ja leimasimet takapihalle...Maalasin ensin valkoiseksi vanhan työkalupakin josta tuli hyvä säilytyslaatikko puutarhatyökaluilleni. Elävöitin laatikon pintaa vähän patinointivärillä ja leimasimilla painoin " My garden tools " tekstin. (Jälkikäteen vasta tuli mieleeni että onkohan "puutarhatyökalu" yhdyssana myös englanniksi... ;)

3 kommenttia:

Anne-Mai kirjoitti...

Arkistoivat äidit ovat kullan arvoisia :) Sain viikonloppuna äidin kätköistä leveän pitsin, jonka olen itse virkannut kauhean kauan sitten. Äiti arveli, että voisin löytää tuolle aarteelle nyt paikan.

Voi ihastus noita sinun meriaiheisia puutarhajuttujasi :)

Vekarus kirjoitti...

Ihania ovat! Tyhmä kysymys, mutta mistä tuollaisia leimasia saa?

piitis kirjoitti...

Moi Minnamarika!
Olet tuunannut ihania juttuja. Todella kauniita:)
Terkkuja Ylläkseltä:) Piitis
(Ps. ei ole yhdyssana)