torstai 7. toukokuuta 2009

Matkalaukun koristelua

Sain Itkupilliltä 2 kpl giveaway kollaasiarkkeja suoraan sähköpostiini ja niillä kuvilla koristelin tätä valkoiseksi maalattua (alunperin vihreää) matkalaukkuani. Hänen blogistaan voit tilata yhden valitsemistasi ihanista kollaasiarkeista i-l-m-a-i-s-e-k-s-i!! Tai jopa kaksi arkkia jos työstät niistä jonkun askartelusi ja julkaiset sen blogissasi. Tarkemmat ohjeet löydät Itkupillin blogista johon pääset klikkaamalla hänen nimeään tekstin alussa tai blogini oikealta sivulta seuraamastani blogiarkistosta kohdasta "Itkupilli- My art and crafts". Olen niin ihastunut näihin kuviin ja niiden monikäyttöisyyteen:))))) Decoupage-liimani vaan irrotti väriä vähän kuvista, mutta jotenkin se mielestäni sopii tämän kuluneen matkalaukun tunnelmaan. Tekstit matkalaukussa olen tulostanut netistä, mutta en enää muista mistä ja nyt harmittaa sillä niille olisi ollut käyttöä ehkä jatkossakin... Kiitos edellisen postauksen ihanista kommenteistanne, ne ovat edelleenkin innoitukseni lähde ja ehtymätön voimavara :))

10 kommenttia:

Anne-Mai kirjoitti...

Jos kommentit innoittaa sua vielä luovemmaksi niin täältä pesee ;) Täällä on jännä käydä katsomassa paitsi mitä kaunista löytyy, niin myös MINKÄ jutun olet keksinyt tuunata! Laukkusi on ihan uskomaton, toivottavasti sille löytyy kunniapaikka kodissasi. Hups... kuvia tulee lisääkin, ja edellinen kommenttini katosi ;O)))

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

WOW!!!! Ihan mielettoman upea!!!! Ma haluaisin kylla tehda ihan oman jutun naista sun toista mun blogille, sulla on todella luovuutta ja tyylitajua vaikka muille jakaa.

minnamarika kirjoitti...

Kiitos! Kiitos! Kiitos! Anne-Mai ja Itkupilli!!!!Minä leijailen liikakilojanikin uhmaten metrin ilmassa :D Ja poksahdan kohta onnesta:O))))

Vekarus kirjoitti...

Uskomattoman ihana laukku. Olisi ollut kiva nähdä myös ennen kuva. Tuollaisia kun osaisi tehdä!

Terri kirjoitti...

Very Nice

Maritha kirjoitti...

Ihanaa!

Anne-Mai kirjoitti...

Heips! Sommittelusta puheen ollen, kun teen kortteja, sama turha tohina mulla päällä, ja vasta kun olen liimannut kaikki jutut vahvasti kiinni, huomaan miten ne OLISI pitänyt sommitella...
Tervetuloa vaan yhä uudelleen kisua kiusaamaan :) Ja mainitsemaasi koirakuumeeseen tietäisin oikein hyvän, Vahvistavan lääkkeen, joka alkaa A-kirjaimella :DDD

Terri kirjoitti...

Thanks for visiting my blog and leaving such nice comments. This suitcase is truely amazing.

Anne-Mai kirjoitti...

Tarkoitinkin että Artun kohtaaminen livenä kävis täydestä joko kuumeen lopullisena nostajana tai sitten se palauttais maan pinnalle :)
Minä ainakin taas hetkeks "palasin", kun tuon pikku maastoutujan kanssa yritin olla lenkillä... Niin kauan kun ollaan luontopolulla muiden silmiltä piilossa, kaikki on hyvin, Artsi teputtaa kuin oppikirjasta mun oikean jalan vieressä!! Mutta kun tullaan kotitielle, jossa on talojen pihoja ja autoja parkkeerattuna... Flexi pitää käyttää koko mitaltaan, ja sitten kun yritän edes metrin siitä rajoittaa, ettei nassikka menis kenenkään pihan puolelle, se maastoaa itsensä mahalleen, eikä tule senttiäkään; kiskon ja maanittelen, ja valjaat niskassa se vaan odottaa, kunnes tulen ja heilautan koiran kainaloon ja menoks naama punaisena ;//

Stacy kirjoitti...

Thank you for stopping by my blog and leaving such a nice comment! I am so glad I came here to visit your blog - it is lovely and the luggage piece you decorated is absolutely whimsical and wonderful!